Hvilke muligheder er der for coaching via tarotkort på Prinsesse Slottet?

 

  • Personlig: Du sidder ovenfor mig, og vi fordyber os sammen i hvad der er vigtigt for dig at få belyst. Det tager ca 45 min og koster KUN 500,- DKR

  • Telefon: Du kontakter mig i indbakken og får mit kontonr. eller mobilepay nummer samt sender mig dit telefonnummer. Så aftaler vi et tidspunkt for læsningen. Læsningen bliver først foretaget efter at pengene er kommet ind på min konto. Du kan vælge mellem 45 mn til KUN 400,- DKR og 20 min til KUN 200,- DKR.
  • Årshoroskop og andre oplæg  på mail. Du skal sende mig en mail på info@prinsesse-slottet.dk. Vedhæft et vellignende foto af dig (ansigt og uden solbriller), skriv din fødselsdato (klokkeslet og sted er ikke vigtigt). Overføre penge til mig enten via bankoverførel eller mobilepay. Du modtager dit oplæg indenfor en uge efter at pengene er kommet ind på min konto. Alle oplæg koster 400,- DKR (på nær mini oplæg)

 

 

Hvad med at samle nogle veninder eller venner og lade mig komme ud til jer? ❤

 Hvor I skiftes til at få lagt tarotkort. ❤  Det kræver at der er et uforstyrret sted med et bord, hvor jeg kan sidde med en af gangen. Jeg har taushedspligt. ❤  Jeg kommer ud aften og weekend. ❤  Måske en ide til polterabend? Skriv og fortæl hvad i ønsker og hvor i bor - så kommer jeg med en pris.

Hvad siger klienterne?

Louise Lucille Lotus Kristoffersen

Jeg følger Prinsesse Slottet hver dag og havde fornøjelsen af Kristina til en pigefødselsdag i fredags og det var alle pengene værd! Jeg blev meget klogere på nogle ting jeg havde gået med! Og hun var så behagelig og gav sig god tid!Jeg bestilte et Årshoroskop som jeg spændt venter på 5 stjerner fra mig og absolut ikke sidste gang vi ses!❤️

Jens Andersen

Hej alle. Håber alle kunne få lagt tarok kort. Jeg mødte Prinsessen på slottet til messen i Aalborg. Det var en kæmpe oplevelse, som nok tager et par dage at kapere, men hold da op hvor spændende og hvor kan man lære meget om sig selv.
Prøv det.

Mette Andersen

Kristina får hermed mine varmeste anbefalinger. Hun var der bare til at hjælpe med det samme i en meget svær situation. Hun er så sød til at mærke efter, og så stille nogle spørgsmål, som man jo selv sidder med svarene på inderst inde. Og kortene var også meget præcise i den givne situation.
Det er ihvertfald ikke sidste gang, jeg vil ty til Kristina og hendes kort/evner

Søs

Hej Kristina.
Du, fik ret jeg får meget travlt, de næste måneder, jeg har solgt huset i dag.
Knus Søs

Betaling

Priserne er i danske kroner.

Du kan betale via bankoverførsel, mobilepay eller paypal.

Bank: Regn nr: 4681 Kontonr: 4681128271

Mobilepay: 30202993

Paypal: paypal.me/prinsesseslottet

Husk altid at skrive hvad det omhandler i tekstfeltet.

Vidste du.....

-at du også kan booke mig til en veninde aften, poteraben, julefrokost?

-at jeg også laver årshoroskop, det kan foregå fra årsskiftet, men alle månedskift er aktuelle?

-at Prinsesse Slottet afholder intime work shops, kig under fanen work shop?

Kontakt mig i indbakken.

 

 

Har du spørgsmål, kontakt mig på info@prinsesse-slottet.dk