Anbefalinger

Jeg får ofte kommentarer og feedback efter de personlige coachinger via tarotkort, og disse vil jeg dele med jer. Det er rigtigt rart at få feedback, da tarotlæsninger er et samarbejde mellem min intution og din underbevidsthed.

 

22 comment(s)

Gæstebog, skriv en kommentar til dit besøg på Prinsesse Slottet

Hide
2014.06.15 Written by Stinne Madsen
Tusind tak for en utrolig spændende læsning
2014.06.15 Written by Bente Turid Christensen Hedmann-Kristiansdottir

Var inde hos dig i går og hold da helt op de ting du sagde det var spot on. Vil helt klart anbefale dig til andre
2014.06.15 Written by Betina Christensen
Jeg kan på det varmeste anbefale jer en læsning via Mail.
Selv var jeg en anelse skeptisk for om det virkelig kunne give en klar beskrivelse når vi ikke sad overfor hinanden så Kristina kunne mærke mine energier.
Men jeg blev MEGET positiv overrasket. Jeg havde sendt Kristina mit dilemma, og jeg må sige at svarene var meget rammende, uddybende og præcise. Og det samme gælder den personlige beskrivelse af mig som person som hun også medsender.
Så går i rundt med noget i gerne vil have hjælp til at få belyst så tøv ikke - tusind tak Kristina ♥
2014.06.15 Written by Malene Kusk Ingerslev
De varmeste anbefalinger herfra :-) Mødte op og var skeptisk, men efter få minutter var jeg solgt.. Det Kristina kunne læse i mine kort ramte plet :-) Kristina er utrolig nærværende og opmærksom, jeg følte mig tryg og tilpas i hendes selskab..
Det er ikke sidste gang jeg besøger Kristina.. ♥
2014.06.15 Written by Lone Lund Jensen
Tak Kristina for en fantastisk og meget brugbar læsning. Der er noget at arbejde med og stof til eftertanke ♥ Jeg vil varmt anbefale dig til alle ♥
2014.06.15 Written by Madeleine Pedersen
Er en spændende og bekræftende oplevelse. Hun er dygtigt og meget prof og det er en god stemning. man kan spørge om præcis hvad man har lyst til.
2014.06.15 Written by Jette Neopil
En skøn læsning. Kortene talte så sandt og Kristinna fik sat dilemmaer i perspektiv og hjulpet mig videre af den vej jeg har valgt at følge. Hun rammer en mere præcis end man først tror.
Så tøv ikke med at give jer selv hjælp på vejen, og få mere klarhed over jeres liv.
2014.06.15 Written by Mette Andersen
Kristina får hermed mine varmeste anbefalinger. Hun var der bare til at hjælpe med det samme i en meget svær situation. Hun er så sød til at mærke efter, og så stille nogle spørgsmål, som man jo selv sidder med svarene på inderst inde. Og kortene var også meget præcise i den givne situation.
Det er ihvertfald ikke sidste gang, jeg vil ty til Kristina og hendes kort/evner
2014.06.15 Written by Gitte Christensen
Kan varmt anbefale en kort læsning ved Kristina - super god oplevelse hvor meget ramte plet og en god snak om tingene. Er ikke sidste gang det skal prøves - tak Kristina Fjeldgaard Thorsen :-) :-)
2014.06.15 Written by Jeanette Degn
Spændende, interessant og anderledes. Det er nogen at de ord jeg vil bruge og Kristina og hendes evner med Tarotkort. Jeg havde fornøjelsen af at møde hende i går, og jeg kan varmt anbefale at man prøver en session ♥
2014.06.15 Written by Anne-Cahtrine Furustad
Jeg har ikke hatt kontakt med Kristina på 20 år, og alikevell kunne hun lese meg pr mail! Det var helt utrolig hvordan hun traff, og hun visste ting som hun egentlig ikke kunne vite..! Når jeg leste hennes svar trillet tårene samtidig som jeg måtte smile. Tusen tusen takk Kristina!
2014.06.15 Written by Mai-Britt Lykke Højgaard Frederiksen
Jeg var så heldig at blive udtrukket til en læsning ved 300 likes;) og det var en super dejlig og meget bekræftende oplevelse.
Læsningen foregik telefonisk og trods den fysiske afstand føltes det som om vi sad i samme rum, Christina er meget varm og nærværende. Jeg har i længere tid gået og tumlet med hvordan jeg kunne blive bedre til at passe på mig selv. Og både de kort der blev trukket på min personlighed og dem som vi trak på spørgsmålet om hvordan jeg kunne agere gav mig et tydeligt billede ♥ som giver mening for mig. Super dejlig oplevelse!!! Tusind tak Christina♥
2014.06.15 Written by Pernille Damgaard
Fik lavet min første kortlæsning på Prinsesseslottet.. Hooooold nu op en oplevelse jeg sent glemmer. Det ramte plet hele tiden. Det var en rar og behagelig oplevelse og Kristina var super god til at sørge for jeg følte mig godt tilpas hele vejen igennem. FANTASTISK!
2014.06.15 Written by Pernille Damgaard
Fik lavet min første kortlæsning på Prinsesseslottet.. Hooooold nu op en oplevelse jeg sent glemmer. Det ramte plet hele tiden. Det var en rar og behagelig oplevelse og Kristina var super god til at sørge for jeg følte mig godt tilpas hele vejen igennem. FANTASTISK!
2014.06.15 Written by Kirsten Hansen
Tusind tak for skønne ord, mærker hvordan fremtiden presser på med så megen kærlighed - kan kun anbefales at kontakte dig ♥
2014.06.15 Written by Kirsten Hansen
Tusind tak for skønne ord, mærker hvordan fremtiden presser på med så megen kærlighed - kan kun anbefales at kontakte dig ♥
2014.06.15 Written by Anne GLerup
Jeg har lige været hos Kristina, dejlig stemning, nærværende og levende, dejligt der var god tid til at snakke. Kortene? ramte plet. Tak for i aften, ikke sidste gang jeg kommer :)
2014.06.15 Written by Casandra Nethe Bonet Renosto
Tusind TAK for i dag! Nød dit nærvær, dit hjerte og din følsomhed! Følte mig i rigtig gode varme hænder! Tak for dig og din energi! ♥ ♥ ♥
2014.06.15 Written by Dorthe Lund
Det er jo så dejligt at blive spejlet og set- og tænk det kan lade sig gøre pr mail:-) Jeg giver Kristina mine varmeste anbefainger....vedkommende, klar tolkning på min situation- med råd til håndtering...og hjertelighed! Tusinde tak Kristina!
2014.06.15 Written by Heidi Damkjær
En fantastisk oplevelse rigere! Prinsessen på slottet får mine bedste anbefalinger. Hun er varm, nærværende, opmærksom og tålmodig. Tydeligt at mærke hendes erfaring, som bla kommer til udtryk gennem velbeskrevne nuancer, opmærksomheden på at få afdækket mulighederne i kortene. Jeg blev bekræftet, afklaret og fik nye muligheder... Fedt!! ❤
2014.06.15 Written by Susanne Møller
Også de varmeste anbefalinger herfra :-) Det var en supergod oplevelse og helt fantastisk som Christina "rammer plet" med alting ... Spændende at høre hendes fortolkninger og Christina selv er sød og ligetil, nem at snakke med og jeg følte mig helt tryg hos hende ... Så kan kun opfordre andre til at prøve :-)
Written by