Alternativ behandler personlig coach tarotkort regressionsterapi sjælerejser tidligere liv

Tarotkort

Hvordan foregår en personling coaching via tarotkort?

Det er mange årsager og grunde til, at man lige vil have en persolig coaching via tarotkort.

Nogen gør det en gang om året, for lige at få en status.

Andre en gang hver 6-7 uge.

Står du ved en skillevej, er det altid rart at få fokus på det der er vigtigt.

Har du dårlig selvbillede og trænger til et boost af din selvtillid, er det en god ide.

Synes du livet haster forbi og du ikke rigtigt kan følge med.

Ændringer i dit liv, de kan være svære at tackle.

 

Når vi lige har sat os, får du tarotkortene i dine hænder.

Det er dig, der 'styrer' tarotkortene. 

Til at starte med skal jeg ikke have noget at vide om, hvad du går og tumler med.

Du slapper af og blander tarotkortene. Når du synes de er blandet nok, finder du nogle vilkårlige tarotkort i bunken - uden at kigge på dem - som du lægger ned på bordet. Ud fra disse tarotkort laver jeg en beskrivelse af dig som person. Hvis du mener, at det jeg siger beskriver dig, så har du fat i din underbevidsthed og vi går i gang med at lægge tarotkort.

Det er ALTID dig, der bestemmer, hvad vi skal tale om, og tarotkortoplæggene foregår altid intuitivt ud fra hvad du fortæller mig. Og det er altid dig, der 'finder' de kort, vi skal bruge.

Jeg har fravalgt, at kunne fortælle noget om død og sygdom, så det vil du aldrig kunne være bange for at jeg fortæller om.

Jeg har selvsagt tavshedspligt.

 

 

Hvad siger klienterne?

Hanne Warberg Harbo

Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Kristina. Det var en rigtig dejlig og positiv oplevelse. Og føler virkelig jeg fik noget med derfra. Og man bliver jo noget overrasket over hvordan man får trukket de kort, som bare passer så godt. Tusind tak for oplevelsen.

Mai-Britt Lykke Højgaard Frederiksen

Jeg var så heldig at blive udtrukket til en læsning ved 300 likes;) og det var en super dejlig og meget bekræftende oplevelse.
Læsningen foregik telefonisk og trods den fysiske afstand føltes det som om vi sad i samme rum, Christina er meget varm og nærværende. Jeg har i længere tid gået og tumlet med hvordan jeg kunne blive bedre til at passe på mig selv. Og både de kort der blev trukket på min personlighed og dem som vi trak på spørgsmålet om hvordan jeg kunne agere gav mig et tydeligt billede som giver mening for mig. Super dejlig oplevelse!!! Tusind tak Christina♥

Pernille Møller Damgaard Andresen

Fik lavet min første kortlæsning på Prinsesseslottet.. Hooooold nu op en oplevelse jeg sent glemmer. Det ramte plet hele tiden. Det var en rar og behagelig oplevelse og Kristina var super god til at sørge for jeg følte mig godt tilpas hele vejen igennem. FANTASTISK!

Dorthe Lund

Det er jo så dejligt at blive spejlet og set- og tænk det kan lade sig gøre pr mail:-) Jeg giver Kristina mine varmeste anbefainger....vedkommende, klar tolkning på min situation- med råd til håndtering...og hjertelighed! Tusinde tak Kristina!

Susanne Møller

Også de varmeste anbefalinger herfra :-) Det var en supergod oplevelse og helt fantastisk som Christina "rammer plet" med alting ... Spændende at høre hendes fortolkninger og Christina selv er sød og ligetil, nem at snakke med og jeg følte mig helt tryg hos hende ... Så kan kun opfordre andre til at prøve :-)

Anen Glerup

Jeg har lige været hos Kristina, dejlig stemning, nærværende og levende, dejligt der var god tid til at snakke. Kortene? ramte plet. Tak for i aften, ikke sidste gang jeg kommer :)